Välj själv hur du vill komma i kontakt med Hälsingland Turism

Ring oss!
0771-25 11 11

 

Öppettider:

Mån-fre:10.00-11.30, 14.00-15.30

 

 

 

Mejla din
fråga till oss
Mail besvaras inom 24 timmar, måndag-fredag.
Våra vanligaste
frågor och svar
Fråga: Vad är Verified by VISA?
Svar: VISA har utvecklat systemet Verified by VISA för att förbättra säkerheten vid e-handel. Det innebär att du som kortinnehavare ombeds ange ett personligt lösenord varje gång du köper något över Internet. För mer info - läs på din banks hemsida.
 

 

Vill du synas på www.halsingland.se eller i Hälsinglands Evenemangskalender? Det kan du göra genom att ansöka om login till vårt informationssystem här nedan. Du får ett eget login och kan enkelt lägga in text- och bildinformation om din boendeanläggning, din restaurang, din aktivitet eller ditt evenemang. På www.halsingland.se visas din information under Göra, Bo, Äta eller Evenemang.
 

Har du redan registrerat dig och fått ett login ska du gå in på http://info.citybreak.com/ och logga in för att lägga in ett evenemang eller annan turistisk produkt.
 

Lägger du in ett evenemang visas det även i Evenemangskalendern, som bland annat finns på Hälsingland Turisms Facebooksida och på alla Hälsingekommuners webbplatser. Vill du lägga upp ett evenemang direkt utan att registrera din organisation så klickar du på knappen här:

 

Det är kostnadsfritt att lägga in din information, som visas upp för kommuninvånare och turister. Men först behöver du ett login - och det får du genom att fylla i formuläret här nedan. När du fått ditt login - följ bifogad manual. Om du har en aktivitet med speciellt datum och vill att det ska bli sökbart i Evenemangskalendern så väljer du mallen Evenemang. Innan evenemanget publiceras granskas det av oss. Ladda hem manual

 

Ditt login får du via mail från avsändare noreply@info.citybreak.com.