Järvsöbacken
Välkommen hem till oss
Skidåkning för hela familjen i Järvsöbacken
Järvsöbacken
Välkommen hem till oss
Pistkarta Järvsöbacken
Järvsöbacken
Välkommen hem till oss
Skidåkning för hela familjen i Järvsöbacken

Järvsöbacken i Järvsö

Familjevänlig skidanläggning med 20 nedfarter, 8 liftar, 4 rullband och barnområde

I Järvsö finns allting nära och här trivs familjen. Det minsta barnen har ett eget område, ungdomarna har en freeridepark och det finns varierade nedfarter i alla väderstreck. 

Här finns backar för alla, gröna, blå, röda, svarta och ett stort barnområde. Vi strävar efter att det ska vara så enkelt och roligt som möjligt för alla i familjen.

JÄRVSÖ BIG AIR BAG – här kan du hoppa, trixa och landa på ett säkert sätt – Big Air Bag med högsta säkerhet roligt!
Våra
skidbackar ligger i Järvsöby vilket gör att du har nära till affärer, banker, matställen, kyrkan m.m. Vi bor i ett levande samhälle med 5000 invånare och besöks av ungefär lika många på sommaren som på vintern.

Här finns skiduthyrning, skidskola , restaurang och grillområden i direkt anslutning till barnbacken. Järvsöbacken är Sveriges 10:e största skidanläggning. I vintras gästades vi av 227 000 besökare. De flesta gästerna är barnfamiljer som kommer en weekend eller en vecka. Under säsongen är vi 140 anställda i Järvsöbacken men totalt 250 personer som arbetar på berget under vintersäsong. Alla strävar vi efter vårt gemensamma mål att bli familjens bästa skidanläggning.

Här kan du
boka ditt boende i Järvsö.