Vårvinter i Hälsingland
Järvsöbacken
Längdskidåkning i Hälsingland

Vårvinter i Hälsingland

Vårvinter i Hälsingland

Här finns gnistrande slalom- och längdskidåkning för hela familjen - ett närmare alternativ till fjällen! Blanda rolig skidåkning med spännande äventyr och upplevelser i Järvsöbacken - en lagom stor anläggningar som passar perfekt för skidsemester med små barn. Barnklubbar och skidskola finns självklart både i Järvsö och Hassela, liksom bekvämt boende.  I Bollnäs finns Bolleberget, med 5 nedfarter och funpark med bigjump, rails och boxar.

Hälsingland är längdskidåkarnas paradis. Skidpåren är många och fina och finns i varje kommun över hela landskapet. Vid anrika Harsa, där vanligtvis Vasaloppsåkare hittar formen, erbjuds träningsläger, skidlektioner och vallatips. Bollegården i Bollnäs erbjuder skidåkning både utför och på längden. I Söderhamn finns fina möjligheter för längdskidåkning på Hällåsen.

Påsk i Hälsingland

I Hälsingland kan du fira påsk genom att bo på en Hälsingegård och njuta av en äkta Italiensk påsklunch. Njut av en välsmakande påsk meny på Växbo Krog, äkta gastronomi i genuin Hälsingebygd.
Boka en stuga för hela familjen och njut av ledighet, besök Järvsöbacken för en skidtur i vårsolen.